top of page
  • Foto van schrijverIvonne & Frans

Ondertussen in Kopenhagen | Meanwhile in Copenhagen

Een van de grootse cadeaus aan onszelf is ‘tijd’. Tijd om te herstellen en om een richting in te slaan die op ons pad komt. Of om wat tijd verdoen, te lanterfanten. Zo wilden we over ‘Broen’ (the Bridge) fietsen naar Malmö, maar dat kan en mag niet. Dus nemen we morgen een andere route naar Zweden. En was er vandaag tijd voor een kort hardlooprondje door de stille stad en om met de trein naar Louisiana te gaan, een prachtig museum aan zee.

Klik op de blog voor meer foto’s.
One of the greatest gifts to ourselves is time. Time to recover and to head in a direction that comes our way. Or to waste some time lounging around. For example, we wanted to cycle over 'Broen' (the Bridge) to Malmö, but that is not possible and allowed. So tomorrow we take a different route to Sweden. And today there was time for a short run through the quiet city and to take the train to Louisiana, a beautiful museum by the sea.

Click on the blog for more photos.

Recente blogposts

Alles weergeven

Waar pak ik de draad op? …. Frans is op 1 juni van Het Karolinska Ziekenhuis in Stockholm, Zweden naar het ETZ-Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, Nederland gebracht. Hij is niet meer uit de coma ontwaak

bottom of page